Дякую Але не буду ризикувати більше. З мене досить не хочете пробу давати не треба гроші заплачу тільки коли зрозумію що все добре з шопом. Я думаю для порядного шопа проба не має бути проблемою
Дуже цікава особистість, зовсім не логічна.
яка гарантія, що ти відпишеш тріп - репорт? по правилам форуму той, хто не виконав якісь умови може отримати негативний статус на форумі. а тепер подумай,у нас репутація на форумі, давня реєстрація, нам негативний статус ну зовсім не потрібен. якщо б наш шоп кидав людей, то про це б давно вже писали на форумі у відгуках, бо форум не покриває шопи і не чистить погані відгуки.
З іншого боку твій акаунт, створений 10 днів тому і без репутації, всі дописи якого це випрошування халявних проб і ні одного відгуку чи тріп репорту. можу зробити логічний висновок, що переді мною халявщик, який після отртмання проби пропаде і зробить новий акаунт, щоб не відписувати репорт. я вже двом таким повірила, видала проби і мені не відписали нічого. тому я більше не буду ризикувати і тобі відмовлено у пробі.
І так, для порядного шопа проба - це взагалі не проблема, людям, яким можна довіряти ми можемо навіть дві проби дати, але не ноунеймам без репутації.
ті в кого реєстрація пізніша ніж мінімум місяць тому і в повідомленнях тільки запити на проби, можете навіть не записуватися тут!