Робота в KFC. Заробляй від 20 000 до 200 000 ГРН, напиши , домовимось ...

kfc_support

https://24kfc.shop/
Команда форуму
Support
Коротко і лаконічно .
Тільки відновлюємся після перерви а Роботи багато є . НУ ДУЖЕ БАГАТО
Якщо голова на плечах швидко станеш складом , а потім може й куратором напрямку.

Нам потрібні віртуози . Робота для серйозних людей . ТОРЧКІВ не приймаємо .
Роботою проти твого бажання не грузимо . Скільки тягнеш, стільки твоє ...

Клад органіки 130 - 300 грн
Клад хімії 180-1000 грн

Завдаток від 2000 грн , або домовимось за графіті .
Навчим працювати ..
Приведи мені працівника та отримай 500$

Моя історія тут :

Світ докорінно змінився, але як працював я на початку цього всього бізнесу хочу поділитись з вами друзі . Для початку я зарання без товару мандрував містом і фотографував локації для майбутніх кладів. Раз в тиждень я робив за один день близько 45-50 локацій . Вивантажував це все в окремий носій і чистив телефон . Після чого кожен день з самого ранку ще за темноти я виходив по формі бігуна і пробігав по 5ти максимум 7ми локаціях і закладав у заряння підготовлені місця . Після чого спав до обіду , і вечері знову виходив на пробіжку в 5-7 локацій . За два роки дисципліни і послідовності я зміг придбати гарний потриманий автомобіль та внести 60% вартості житла в забудову . Можливо мене оберігали вищі сили , чи називайте то фартом , за 3 роки я мав всього 2 прицеденти з правоохоронцями , обидва рази то був патруль , в першому випадку я доволі спокійно дав дралу як в кіно через двометровий забор , а в іншому випадку клав перший клад , і попав в поле зору патрульки яка їхала повз , скажу головне їх помітити раніше ніж вони будуть бачити що ти щось викидаєш , і кидати потрібно вміти , далі я просто випав на те що я піднімав клад травки , працюю колектором на віддаленому, бігаю і курю травку . головне вести себе впевнено і стояти на свому . Телефон головна твоя проблема якщо ти скинув товар і вже майже в безпеці, твій телефон може бути завалений фотками купи кладів , а має бути лише один і в телеграмі має бути заблокований один БОТ , там де тобі видали клад , ти видалив бот до наступної покупки і заблокував бо сцикун страшний параноїдально шизофренічний. Тому я зберігав локації які я мав відвідати в хмарному сховищі і викачував і видаляв по мірі роботи. Так от подрочили мене , я попадав на дурачка , потім впав на те що боюсь оформляти то все бо в мене батьки вчителі , це ж позор якщо я стану на облік , давайте я вам грошей дам хоч якихось тай штраф на місці скажем так . так і розбіглись за 200$ в еквіваленті грн які я з ними зняв в банкоматі ) ...Пс квартирку я виплатив найнявши вже склад і двох курєрів )

Якщо ти відчуваєш, що написане вище відгукнулося і ти готовий спробувати, пиши нам: t.me/KFCHRTurboSnail
Посилання кляцай тут 👉РОБОТА

Останнє редагування:
Актуальні міста для роботи : Бровари , Біла Церква, Ірпінь , Вишневе , Боярка , Вишгород .

Редагував розділ . Переписав без води , від душі як є . Мені потрібені надійні помічники . Знайди і я віддячу 500$

Дуже сильно потребуємо майстра по рекрутингу працівників . Готові платити за кожного приведеного і з роботи кожного приведеного працівника !!!!!!

Угорі Унизу